avların hepsi başarılı yavuzun kofanasıyla ömerin minekoplar arasında gittim geldim ikiside çok iyi avlar oyumu minekoplardan yana kullanıyorum)
Tüm arkadaşları tebrik eder yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
FERHAT CEYLAN
1975 AKCAKOCA/DUZCE
ISTANBUL
0RH+
avların hepsi başarılı yavuzun kofanasıyla ömerin minekoplar arasında gittim geldim ikiside çok iyi avlar oyumu minekoplardan yana kullanıyorum)
ibrahim ŞAKAR
O.M.E.R. TEAM
0555.875.04.47
myimmmortal@hotmail.com
http://www.zipkinla.com/picture.php?...2&pictureid=99
nesli tükenmekte olan canlıları koruyalım arkadaşlar
katliam yapanlardan farkımızı gösterelim saygılar..
tüm arkadaşları tebrık ederım.Elçin ablanın bı bayan olarak levreği süper ama kofana oyu hak edıyo tebrıkler Yavuz abi![]()
Sabri OLCA 18.02.1989
MARMARİS-Zıpkın avcısı
tebrikler tüm arkadaşların avları birbirinden güzel bende ömere verdim arka arkaya koyunca balık boyu en uzun onun çünkü nefesinize sağlık arkadaşlar.
ÇARESİZSENİZ ÇARE SİZSİNİZ .... 05363165121 h.uslu1967@hotmail.com
oscar goes to "kofana"
!!!### Hiç bir av canınızdan daha kıymetli değildir ###!!!
yavuz selime tebrikler trofe oylaması açık ara yavuz arkadaşımızın trofesine gitmiştir hayırlı uğurlu olsun.
Zafer TAN
İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ (TRABZON)
0 RH + 1974
Ne balıkçılar gördüm aç, rızıklarını çıkardıkları akşam yiyen;
ne zıpkıncılar gördüm parasını alayım dedikleri balığın ardından, hayata son bir kez bakan....
Mükemmel trofeler var bu ay yine insan hangisine oy versem diye ikilemde kalıyor, hepinizi canı gönülden tebrik ederim arkadaşlar, Ömeride ayrıca centilmenliğiden ötürü kutlarım, mükemmel hareket bunlar ömerim, gerçektende kofana mükemmel ötesi bir av olmuş, nefesiniz daim olsun
Hüseyin Karabağ
1976
İstanbul / Beylikdüzü
O rh +
Nefesiniz daim olsun
çok açık farkla haziran ayının trofe birincisi Yavuz Selim TURAN olmuştur. Arkadaşı bir kez daha tebrik ederim.
Savaş ELİAÇIK
EDREMİT
GSM :0505 483 63 49
İŞ TEL:0266 392 11 65
http://www.zipkinla.com/album.php?albumid=87
![]()
HAZİRAN Ayı Trofe Yarışması Sonucu
Oylamalar ''31.07.2010'' Tarihi saat 24.00 itibari ile sona ermiştir...
Bu bir aylık süre içerisinde yarışmayı en çok oyu toplayan Yavuz Selim TURAN''arkadaşımız kazanmıştır...
Kendisini bu güzel trofesinden dolayı kutlar, yarışma formatı altındaki hediyesi olan ''PATİĞİ'' güle güle kullanmasını temenni ederiz.
Hediyeniz en kısa sürede adresinize postalanacaktır...
Zıpkınla.com YÖNETİMİ...