hayırlı olsun camiamıza ve corlu teamimize.
Türkiye su altı avcı gruplarından olan Çorlu team sitemizde kurulmuştur.Bu sayfa Çorlu team'e ait özel sayfadır.Tüm Çorlu team üyeleri bu sayfadan yazışabilirler.Ayrıca tüm Çorlu team üyelerinin sitemizde koyu sarı olmak üzere özel bir renkleri mevcuttur.Bu sayfaya ulaşım için ana sayfamızda bulunan Çorlu team logsuna tıklamaları yeterlidir.Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun...
hayırlı olsun camiamıza ve corlu teamimize.
Zafer TAN
İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ (TRABZON)
0 RH + 1974
Ne balıkçılar gördüm aç, rızıklarını çıkardıkları akşam yiyen;
ne zıpkıncılar gördüm parasını alayım dedikleri balığın ardından, hayata son bir kez bakan....
Çorlu Team'i aramızda görmek bizleri de çok mutlu eder...
Selçuk Cebeci-Üsküdar
Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan
BEŞİKTAŞ ULAN...
çorlu team aramıza hoş geldiniz..
İzmir Urla : Serkan Kıpkıp
Urla reklam ajansı : www.urlareklam.com
site tasarımı,kodlama,düzenleme,yardım...
tell : 0543 60 60 868
Camiamıza ve formumuza hayırlı olsun, trofeleriniz bol olsun arkadaşlar hoş geldiniz
Hüseyin Karabağ
1976
İstanbul / Beylikdüzü
O rh +
Nefesiniz daim olsun
Çorlu Team forumumuza hayırlı olsun...
teşşekürler...
öncelikle bizlere bu güzel olanagı sundugunuz ve ilgi alakadan ötürü sizlere teşekkür ederiz ben ve ekibimizdeki arkadaşlarımız adına......hayırlı ugurlu olmasını temenni eder paylaşım yapılan bir ortamda katılımın destekcisi olmak adına selamlarımızı iletirim..........işlerin yogunlugu ve sosyal yaşantıya zaman ayıramamaktan ötürü yakınan arkadaşlarım ve ben biraz gecte olsa aranızda bulunmaktan ötürü mutluyuz....ilerleyen günlerde daha tefarruhatlı katılımlarla aranızda bulunucagız işlerin hafifletilmesiyle...şimdilik hoşcakalın tüm zıpkıncı arkadaşlara selamlar olsun.......
[SIGPIC][/SIGPIC]
Murat VARLI
Tekirdağ/Çorlu Çanakkale/Gelibolu(sarozum)
secura23@hotmail.com
Ok gibi doğru olsam yayla atarlar beni,yay gibi eğri olsam elde tutarlar beni...
aleykümselam murat .
Zafer TAN
İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ (TRABZON)
0 RH + 1974
Ne balıkçılar gördüm aç, rızıklarını çıkardıkları akşam yiyen;
ne zıpkıncılar gördüm parasını alayım dedikleri balığın ardından, hayata son bir kez bakan....
Özledik sizleri...
Selçuk Cebeci-Üsküdar
Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan
BEŞİKTAŞ ULAN...