elinize saglık arkadaşlar başarılarınızın devmı dileklerimle ne zaman acsam yeni bişeyyle karşılaşıyorum cok güzelleşiyo site
Sevgili dostum Sedat Osmanoğlu'nun yıllar önce kurmuş olduğu Türkiye'nin en eski gruplarından kuzey ege avcıları sitemizde yeniden canlanmıştır...Bundan sonra konuşmalarımızı,bilgi ve dostluk paylaşımlarımızı bu sayfada gerçekleştirecez.Sitemizin ana sayfasındaki logomuza tıklamanız yeterlidir.Tüm dostlara duyurulur...
05366012410
http://www.zipkinla.com/album.php?albumid=80
firataltinkaynak@hotmail.com
BENİM NENEM DE ÇOK DERİNLERE DALARDI,DERİN DE BALIĞI NENEM DE VURUR...
BİZİM EN BÜYÜK TROFEMİZ YANIMIZDAKİ DOSTLARIMIZDIR...
elinize saglık arkadaşlar başarılarınızın devmı dileklerimle ne zaman acsam yeni bişeyyle karşılaşıyorum cok güzelleşiyo site
sen ve senin değerindeki abilerimiz arkadaslarımızı aramızda kattıkça ve beraber el ele verdikçe daha da güzelliklere dogru yol alıcaz aminim... aramıza tekrar hos geldınız sedat bey !
Bu konu çok güzel oldu bakalım ilerki zamanlar bizim grubumuz için neler getirecek böylesine güzel bir grubun üyesi olmaktanda gurur duyuyorum ...
Bir Bergama lı olarak ben de buradan çok güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle yeni sayfa hayırlı olsun diyorum.
Görüşmek üzere...
Emre TAVLI
1979 İstanbul - Bergama
Arkadaşlar 23-24-25 Nisan tarihlerinde Sivrice Sokakağzında KUZEY EGE AVCILARININ geleneksel sezon açılışı yapılacaktır.Evli olan arkadaşlar eşleri ile beraber bu organizasyona katılmaktadır...Bekar olan arkadaşlarda kendi veya sevgilileriyle katılabilirler.Sokakağzında güzel bir otel rezerve edilip komple sizlere özel kapatılmıştır...Gündüz vurulan balıklar akşam otelde pişirttirilerek hep beraber ailelerle yenecektir...Her yıl çok keyifli,bol trofeli ve dostane bir ortamda gerçekleşen bu organizasyona tüm dostları bekleriz...Gerekli ayrıntıları benden alabilirsiniz...İletişim adreslerim profilimde mevcuttur...Sevgiyle kalınız...
Organizasyonun yapılacağı yer ve mera fotoları;
OTELİN BALKONUNDAN GÖRÜNÜŞ...
ORGANİZASYON SAHİBİ;
SEDAT OSMANOĞLU
05366012410
yinemi yawww
kim durdurabilcek seni bakalım fırat abi![]()
hadi hayırlı olsun fırat. sivrice kaç km bize yakınmı ?birtek 25 ine kaçarım belki .
Zafer TAN
İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ (TRABZON)
0 RH + 1974
Ne balıkçılar gördüm aç, rızıklarını çıkardıkları akşam yiyen;
ne zıpkıncılar gördüm parasını alayım dedikleri balığın ardından, hayata son bir kez bakan....
05366012410
Fırat,
Sen ne kadar harika bir adamsın.Bu ne güçlü bir organizasyon tutkusu abi.Sana minnettarız.Herşey için teşekkürler.
Mustafa TOPRAK
0rh + 1976
Beylikdüzü/İSTANBUL
Tel:0505 507 3442
"Kirli çevre ruhu kirletir,kirli ruhlar çevreyi kirletir."